Početna - NOVOSTI - Srušen središnji dio opatijskog hotela Istra

Srušen središnji dio opatijskog hotela Istra

Smart Selection Hotel Istra, smješten uz morsku obalu u Opatiji, od 2018. godine nudi još bolji doživljaj odmora zahvaljujući dogradnji hotela i povećanju broja smještajnih jedinica modernog uređenja.

Liburnia Riviera Hoteli d.d. ove godine su u prilično velikom investicijskom ciklusu. Nekoliko njihovih značajnih objekata dočekat će ljetnu sezonu 2018. godine u potpuno novom ruhu.

Potpuna obnova hotela Imperial počela je još sredinom ove jeseni, uređuje se i interijer hotela Residenz koji će ubuduće nositi naziv Lungomare, a prilično veliki radovi u tijeku su i u hotelu Istra.

Središnji dio tog opatijskog hotela ovih je dana potpuno srušen te će se na njegovom mjestu izgraditi novi lobi s dodatnim smještajnim kapacitetima.

 

“Smart Selection Hotel Istra, smješten uz morsku obalu u Opatiji, od 2018. godine nudi još bolji doživljaj odmora zahvaljujući dogradnji hotela i povećanju broja smještajnih jedinica modernog uređenja. Dio novih smještajnih jedinica raspolaže balkonom i pogledom na more. Nadolazeće investicije usmjerene su i na preuređenje lobija”, navode iz LRH o uređenju hotela Istra.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NASA IZUMILA OGRLICU KOJA SPRJEČAVA DIRANJE LICA

Znanstveno je dokazano da dodirivanje lica povećava zarazu Koronavirusom Zato što se ove navike vrlo teško odreći stručnjaci iz NASA-e ...