Početna - IZDVOJENO - Stefan Ristovski: Rijeka i publika zaslužuju trofej ove godine
stefan ristovski
web

Stefan Ristovski: Rijeka i publika zaslužuju trofej ove godine

Stefan Ristovski u utorak je u press centru Stadiona Kantrida službeno predstavljen kao novo pojačanje HNK Rijeka. Makedonski reprezentativac, koji je proteklih pet godina igrao u Italiji za Parmu, Crotone, Frosinone, Bari i Latinu stigao je u Rijeku kao pojačanje na desnom boku.

– Drago mi je da smo postigli dogovor. Rijeka mi se sviđa kao projekt i zato sam prihvatio dolazak. Rijeka ulaže u nogomet i vidi se na rezultatima i zato sam došao bez razmišljanja. Neću obećavati puno, dat ću sve od sebe. Rijeka zaslužuje nove uspjehe – rekao je Stefan Ristovski.

– Pratio sam već Rijeku i prošla godina je bila prekrasna sezona u kojoj je Rijeka izborila skupinu Europske lige. Nadam se da ćemo ove godine to ponoviti, zašto da ne prođemo i skupinu i osvojimo trofej u domaćem natjecanju – rekao je Ristovski potvrdivši da je bez puno razmišljanja odlučio doći u Rijeku.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...