Početna - IZDVOJENO - Šteta: Lyon golom Greniera slomio dobru Rijeku
Lyon Rijeka
foto: Reuters

Šteta: Lyon golom Greniera slomio dobru Rijeku

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli prirediti iznenađenje na Gerlandu. U dvoboju trećeg kola skupine I Europske lige Rijeka je izgubila kod Lyona s minimalnih 1:0.

Rijeka se dobro nosila s favoriziranim Lyonom, ali je na kraju ipak pokleknula. Nakon tri odigrana kola Rijeka je na začelju ljestvice sa samo jednim bodom.

Riječani su u prvom poluvremenu hrabro odolijevali jalovim napadima 11. momčadi francuskoga prvenstva. Nikada slabiji Lyon tek je u dva navrata ozbiljno ugrozio Vargića, no sjajni Rijekin vratar nije dopustio iznenađenje. Čak se činilo kako je Rijekina formacija samo s jednim napadačem bila prebojažljiva, jer s druge strane ni izbliza nisu bili lavovi, kako si tepaju na Gerlandu, nego sasvim prosječna, bezidejna i bezlična momčad, koja već pet utakmica u nizu ne zna za pobjedu.

U 67. minuti Rijeka je pokleknula. Na izvrsno nabacivanje s lijeve strane najbolje je reagirao Grenier i sa samo pet metara poslao loptu iza Vargića za vodstvo Lyona.

Daleko od toga da su Riječani na Gerlandu podbacili, no teško se oteti dojmu da se s više kuraže moglo iznenaditi Francuze. Podsjetila je ova utakmica na onu nedavnu maksimirsku, kada je riječka obrana odolijevala, a Vargić briljirao, no svaki bunker kad-tad mora pasti.

Na žalost, nakon primljenoga gola, Rijeka nije imala moći uzvratiti udarac.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...