Početna - IZDVOJENO - Stižu Barufe!
TBF
arhiva

Stižu Barufe!

Nakon 5 godina stanke u Opatiju se vraća jedan od najboljih regionalnih glazbenih festivala urbane glazbe ‘Barufe’. Ove godine iznova se održavaju na Ljetnoj pozornici i to 13.7. i 14.7. 2017. godine.

„Ovo su jubilarne 10 Barufe, a cijeli projekt traje već 15 godina. Ovoga puta one okupljaju sve one koji su i ranijih godina radili na njima, kao i neke nove generacije“, rekao je Damir Tomić, idejni začetnik festivala.
Tim povodom su na predstavljaju bili i Ivan Antonio Premer, Luka Jenuš i Pino Kovačević, članovi mlade opatijske Hip Hop grupe „Reinkarnacija“ koji i svojim imenom upućuju na povratak festivala te se stoga i njegovo ovogodišnje izdanje zove ‘Reinkarnacija’.

„Drago mi je što se ovaj festival iznova vraća i što imam priliku biti dio te priče. Pozivam sve zaljubljenike u urbanu glazbu da dođu na ovogodišnje povratničko izdanje Barufe“, naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Ovaj festival je izvoran opatijski festival nastao na entuzijazmu mladih ovoga grada.

U četvrtak, 13. srpnja nastupaju: TBF, Reinkarnacija, One Piece Puzzle, Muhe bez Glave, No Army, Take it Dee Dee (Ramones cover)

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Crveni meteoalarm za područje Kvarnera

Za područje cijelog Kvarnera izdan je crveni meteoalarm. Očekuje nas jako i vrlo jako, a navečer mjestimice olujno jugo i ...