Početna - IZDVOJENO - Što rade žirafe na Facebook-u?
Žirafa
foto: web

Što rade žirafe na Facebook-u?

Pretpostavljamo da je već neko od vaših Facebook prijatelja na profilu umjesto svoje fotografije za profilnu sliku objavio sliku žirafe, a vi se pitate o čemu je riječ.

Riječ je o zagonetki koja se poput vatrene stihije proširila najpopularnijom društvenom mrežom.

Tekst zagonetke glasi :
Morao/la sam staviti sliku žirafe kao profilnu sliku. Probao/la sam riješiti zagonetku i odgovorio/la krivo. Pokušajte. Pogriješite li morate staviti sliku žirafe kao profilnu sliku i zadržati je 3 dana. Odgovore mi pošaljite isključivo u privatnoj poruci, ne pišite ih u komentare!

Zagonetka u prijevodu s engleskog glasi: ‘3 su sata ujutro, netko vam zvoni na vrata i vi se probudite. Neočekivani gosti! To su vaši roditelji, stigli su na doručak. Imate džem od jagode, med, vino, kruh i sir. Što ćete prvo otvoriti? ‘

Prema pravilima  odgovor se ne smije napisati u komentarima statusa, već ga se mora poslati porukom osobi koja je status sa zagonetkom objavila.

Netočan odgovor znači obvezu mijenjanja profilne fotografije, neki kažu na 24 sata, drugi na tri dana.
Iako je odgovor na zagonetku prilično jednostavan, s obzirom na sve veću populaciju žirafa u profilu Facebook-a, čini se da ipak nije toliko jednostavan.

Nije nam poznato zašto je u pitanju baš lik žirafe, kao ni koja je poanta ove igre, ali vjerujemo da će tajna uskoro biti otkrivena.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...