Početna - IZDVOJENO - Što se ovaj tjedan odvija na Ljetnoj pozornici, Opatija
ljetna pozornica
web

Što se ovaj tjedan odvija na Ljetnoj pozornici, Opatija

Program na Ljetnoj pozornici ovih je dana, i čitavog idućeg tjedna, obilježen glazbenim dokumentarcima u sklopu Solo Positivo filmskog festivala.

Utorak, 4. kolovoza na Ljetnoj će od 21.15 sati biti prikazan film ”Kdo si pa ti?” nakon kojeg slijedi ”Pola stoljeća Disca” od 22 sata, dok će na pozornici Cinema Royal biti prikazani filmovi ”Karamazov: Slike duše” te ”Nile Rodgers: Secrets of a Hit Maker” s početkom od 21.15 sati, a na pozornici Cinema Šporer ”Ljubav se ne trži” i ”Love Hunter” od 19 sati.

Srijeda, 5. kolovoza, na Ljetnu pozornicu vraća se dvojac koji je na njoj održao dva nezaboravna koncerta – Stjepan Hauser i Luka Šulić – no ovog puta na filmu ”2 Cellos” u sklopu SPFF-a od 21.15 sati, nakon čega će centralno mjesto na platnu zauzeti još jedan virtouz na žicama u filmu ”Paco de Lucia: A Journey”.

Istog dana bit će prikazani filmovi ”Rock Philharmony” i ”Austin to Boston” na pozornici Cinema Royal od 21.15 sati, te ”Nuno” i ”The Rubber Soul Project” na pozornici Cinema Šporer od 19 sati.

Četvrtak, 6. kolovoza na Ljetnoj pozornici od 21.15 sati bit će prikazan film ”Živan pravi pank festival” nakon kojeg će se održati zatvaranje festivala i koncert benda ”Ljetno kino”.

Istog dana publika će moći pogledati filmove ”Posljednjih 100” i ”The Possibilities are Endless” na pozornici Cinema Royal od 21.15 sati, te ”400 Years of Searching” i ”Sevdah” na pozornici Cinema Šporer od 19 sati.

Petak, 7. kolovoza u 21 sat gostuje biografski glazbeni film ”Love & Mercy” redatelja Billa Pohlanda u kojem su glavne uloge ostvarili Uloge: Elizabeth Banks, John Cusack, Paul Dano, a film se bavi životom osnivača grupe ”The Beach Boys” Briana Willsona.

Subota, 8. kolovoza na repertoaru je biografski glazbeni film ”Hodočasnik – Najbolja priča Paula Coelha” redatelja Daniela Augusta, a program u nedjelju zaključuje novo ukazanje ovogodišnjeg ljetnog animiranog hita ”Malci”, sinkroniziranog na hrvatski jezik.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...