Početna - IZDVOJENO - Što treba znati prilikom odabira tetovaže?
Tetovaža

Što treba znati prilikom odabira tetovaže?

Svima nekad s vremena na vrijeme, pogotovo u mlađoj i buntovnoj dobi, padne na pamet da ukrase vlastito tijelo ponekom tetovažom. Nije neobično da se ljudi tetoviraju, dapače, tko voli neka izvoli, no prilikom odabira tetovaže trebalo bi dobro razmisliti što želite istetovirati te da taj ukras na tijelu ima neku simboliku, nešto što je vama posebno i znači vam nešto.
Jako je puno slučajeva kada klijent dođe kod tatoo majstora i onda uzme katalog tetovaža i na licu mjesta odabere određenu tetovažu, koja je uglavnom trenutni hit pa je stoga zanimljiva. No, treba znati, a i zna se, da je tetovaža nešto što vam ostaje cijeli život, pa bi se trebalo dobro zamisliti i pokušati dokučiti hoće li vam ta tetovaža biti zanimljiva i kada budete bili u poznim godinama.

Ukoliko ste među onima koji ne vole klišeje, onda biste trebali zanti sljedeće:
Motiv zvjezdica:
Počelo je s poznatom pjevačicom s Barbadosa, Rihannom i tada je to bilo vrlo zanimljivo, no ubrzo smo takvu tetovažu mogli vidjeti bilo gdje.
Ime partnera:
Iako je to ultimativni izraz ljubavi prema nekome i, zapravo, nadasve lijepa gesta te imponiranje partneru, no treba se zapitati: što ako (ne daj Bože) ta ljubav jednog dana pukne?
Mudre izreke:
Ovakav kliše viđamo vrlo često, no nažalost mnoge mudre izreke ponekad i nisu tako mudre, stoga ukoliko se odlučite na ovakvu tetovažu, budite originalni pa takvu rečenicu nemojte istetovirati na vlastitom jeziku. Idealan bi bio mandarinski.
Šapice:
Vrlo, vrlo slatka tetovaža. Nemamo primjedbi. Ipak, koliko god da volimo svoje kućne ljubimce, isto toliko volimo i roditelje, braće, sestre, djecu, no nećemo tetovirati otiske njihovih stopala, zar ne?
Kinesko slovo:
Zašto ne kinesko slovo? Kliše, kliše, kliše… Izgleda zanimljivo, istina, no većina osoba koja imaju tetovirano kinesko slovo nisu sigurni u njegovo značenje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...