Početna - IZDVOJENO - Stoji li iza smrti Martine Duras Pauletić gradonačelik Pule?
Foto: web

Stoji li iza smrti Martine Duras Pauletić gradonačelik Pule?

Tragična smrt mlade IDS-ovke Martine Duras Pauletić u lipnju 2012. godine izazvala je veliku medijsku pažnju, ali i brzo zataškivanje cijele situacije.

Podsjetimo, da je Martina Duras, Miletićeva suradnica i članica IDS-a, tragično preminula u lipnju 2012. godine. Ta je smrt izazvala ogroman interes javnosti, dobrim dijelom zbog učestalih navoda o kokainskoj pozadini druženja mladih IDS-ovaca, uključujući i Miletića. Nadležne institucije su nakon tri tjedna službeno zatvorile slučaj tvrdnjom da je posrijedi samoubojstvo i to na način da je Martina sama držala plinski regulator na štednjaku dok nije udahnula ‘dovoljnu’ količinu plina i onesvijestila se, te preminula od trovanja ugljikovim monoksidom.

Otac Martine Duras zbog bojazni od zataškavanja cijelog slučaja inzistirao je na temeljitoj istrazi, ali nikada nije javno istupio sa svojim sumnjama.

Prema povjerljivim izvorima iza ovakvog raspleta događaja i zataškivanje istine o cijelom slučaju stoji gradonačelnik Pule Boris Miletić, kojem je takav rasplet najviše i išao u prilog.

Rabljena Vozila

Jedan komentar

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prijava na 3. programski ciklus – HUBBAZIA

Grad Opatija  i Visoka poslovna škola PAR pozivaju zainteresirane da prijave svoje turističke ideje u sklopu projekta HUBBAZIA – Centra ...