Početna - IZDVOJENO - Stolnoteniski turnir “Milenij Open” održan u Opatiji

Stolnoteniski turnir “Milenij Open” održan u Opatiji

Turnir se održao u organizaciji Stolnoteniskog kluba “Opatija 08”.

Petu godinu za redom u dvorani Marino Cvetković u Opatiji održao se “Milenij Open”. To je međunarodni turnir na kojem su ove godine sudjelovali natjecatelji iz Srbije, Slovačke, Njemačke, Makedonije i susjedne Italije.

Nakon turnira nastavlja se tradicija održavanja kampa na kojem se vrijedno trenira dva puta na dan u vrlo dobrim uvjetima opatijske dvorane. Na ovom kampu sudjeluju djeca do 15 godina i bruse svoje vještine pod budnim okom trenera.

Osim idejnog začetnika ovog turnira, Opatijca Diega Lipovšeka, tu su još trener Saša Dragaš koji trenira u Slovačkoj, trener srpske reprezentacije Dušan Đukić, mlada glavna trenerica u STK Malinska Dubašnica, Matea Magličić te trener Hrvatske stolnoteniske reprezentacije Darko Arapović.

U dvorani Marino Cvetković vlada pozitivna sportska atmosfera a djeca dolaze na treninge dva puta na dan. U pauzama između treniranja nađe se vremena i za kupanje na obližnjim opatijskim plažama Tomaševac i Lipovica.

Rezultate Milenij Opena 2021 pogledajte OVDJE.

Izvor: Rivijera News

Foto: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...