Početna - IZDVOJENO - Stranica zakrpaj.to
foto: web

Stranica zakrpaj.to

Prijave što su poput rupa na cesti, napuštenih vozila, kvarova na rasvjeti, razbijenih klupica bit će vidljive nadležnoj službi ali i  posjetiteljima servisa. Lovran i Viškovo su dobili tu stranicu, odsad mogu prijaviti komunalne probleme putem web servisa za upravljanje komunalnim prijavama Zakrpaj .to. Riječ je o učinkovitom alatu za evidenciju i upravljanje pristiglih prijava komunalnih problema.

Ovaj web servis namijenjen je isključivo prijavi fizičkih oštećenja koja se mogu ukloniit, a probleme je moguće prijaviti jednostavno i potpuno određeno položajem na terenu, slikom i opisom. Prijava problema moguća je putem pametnih telefona, za što je potrebno instalirati besplatnu mobilnu aplikaciju Zakrpaj.to i proći tri laka koraka: opiši problem, slikaj i šalji.

Prijavu komunalnih oštećenja moguće je prijaviti za sljedeća mjesta: Bakra, Baške, Čabra, Čavala, Dobrinja, Karlobaga, Kolana, Kostrene, Kraljevice, Krka, Lopara, Lovrana, Malog Lošinja, Malinske-Dubašnice, Omišlja, Paga, Parka prirode Učka, Perušića, Punta, Raba, Ravne Gore, Senja, Vrbnika i Vrsara.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) U Kastav stigli predstavnici sljedeće europske prijestolnice kulture

Lijep dan u Kastvu s ekipom Državnog arhiva iz Novog Sada. Došli su na poziv Zorana Stankovića iz Državnog arhiva ...