Početna - IZDVOJENO - Strateški prioritet u Rijeci je obnova prometnica
zajceva

Strateški prioritet u Rijeci je obnova prometnica

U Rijeci je tijekom protekle dvije godine obnovljeno više od 25 kilometara u što je do sada uloženo više od 20 milijuna kuna. Za obnoviti ostaju Adamićeva i Krešimirova ulica čiji je početak uvjetovan rekonstrukcijom glavnog kanalizacijskog kolektora, projekta vrijednog milijardu i 700 milijuna kuna što ovih dana postaje službeni državni strateški projekt Republike Hrvatske, javlja Radio Rijeka.

“Bit će opet puno kopanja po gradu, no to je jedini način da osiguramo da svi građani imaju priključak na kanalizaciju što je normalan civilizacijski doseg za 21. stoljeće.”

“Realizacijom ovog projekta, koji bi trebao biti završen do 2019. ili 2020. godine, stvorit će se uvjeti za priključenje svih zgrada u Rijeci i riječkome prstenu, odnosno Viškovu, Čavlima, Kastvu i dijelu Matulja na kanalizaciju, čime će biti osigurana javna vodoopskrba za narednih 50 godina”, rekao je Vojko Obersnel za Radio Rijeku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas započinju radovi u Ulici 9. rujna

Obavještavamo o interventnim radovima na prekopu ceste i ugradnji vodolovne rešetke koji će se odvijati od 20. do 27. siječnja 2022. ...