Početna - IZDVOJENO - Stravično dvostruko ubojstvo u Zagrebu
foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Stravično dvostruko ubojstvo u Zagrebu

U petak popodne u zagrebačkoj Dubravi dogodilo se stravično dvostruko ubojsvo. Žrtve ubojstva su dvije sestre, a treća osoba, suprug mlađe sestre je teško ranjen.

Unatoč hitnoj intervenciji, starija sestra Vukosava G. (55) preminula je na licu mjesta, dok su mlađa sestra Milica. Z. (53) i njen suprug Stipo Z. (51) prevezeni u KBC Dubrava. Milica Z. je podlegla ranjavnju, a Stipo Z. je preživio.

Portal 24sata.hr prenosi kako su ubojstva koja su se dogodila, zapravo, naručena. Radi se, naime, o tome kako se sin Vukosave G., Slavko G. (32) bio u dugovima kod kamatara te je svima bilo jasno kako dug (zajedno s kamatama) neće vratiti. Nagađa se da je upravo zbog toga pobjegao u Njemačku, da su ga upozoravali da dug vrati, no niti je te prijetnje prijavio policiji, niti ih je shvaćao ozbiljno.

Sadašnja policijska konstrukcija ubojstva temelji se na sumnji da su Slavkovu majku ubili jer je postalo jasno da svoj novac, s kamatama, nikad neće dobiti.

Sumnja se da je ovo ubojstvo bilo naručeno budući da se poslije masakra policiji javio svjedok, koji je sada pod policijskom zaštitom, te je izjavio da je motiv ubojstva novčani dug sina ubijene Vukosave.

Razlog zbog kojega su nastradali Vukosavina sestra i njen suprug je bio slučajan, budući da ubojica nije smio ostaviti svejdoke.
Ipak, nije išlo sve po planu budući da je Stipo Z., suprug ubijene Milice Z., preživio, i kako prenosi 24.sata.hr, vidio ubojicu.

Svi izvori zasad šute o identitetu kamatara u kojeg sumnjaju da je povezan s ubojstvom, kao i o iznosu koji mu je Slavko dugovao. Doznaje se da je sin ubijene Vukosave sada u Zagrebu i da je razgovarao s policijom. I njega sada neprestano čuvaju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...