Početna - IZDVOJENO - U studenome nema očitavanja vodomjera,računi kao i prošli mjesec
voda
foto:pexels.com

U studenome nema očitavanja vodomjera,računi kao i prošli mjesec

U studenom ove godine neće se očitati svi vodomjeri za obračun vodnih usluga pruženih u ovom mjesecu zbog angažiranosti djelatnika KD Vodovod i kanalizacija na ispiranju vodoopskrbnog sustava na području Rijeke i riječkog prstena, izvijestili su iz riječkog komunalnog društva.

“Navedeno će uzrokovati izdavanje računa za vodne usluge pružene u studenom 2016. godine dijelu korisnika u visini potrošnje od prethodnog mjeseca – listopada 2016. Prvo iduće redovno čitanje vodomjera, kojim će se ovim korisnicima ujednačiti obračunata i stvarno isporučena količina vodnih usluga, djelatnici Društva će izvršiti u mjesecu prosincu ove godine”, stoji u priopćenju.

Korisnike koji žele da im se i u ovom mjesecu vodne usluge obračunaju temeljem očitanja stanja vodomjera pozivaju da sami očitaju stanje te ga, uz navođenje serijskog broja vodomjera ili šifre korisnika, dostave do 30. studenog ove godine na adresu elektronske pošte registar@kdvik-rijeka.hr ili brojeve telefona 353-217, 353-219, 353-220 i 353-251.

“U ovoj izvanrednoj situaciji savjetujemo korisnike da provjere ispravnost svojih instalacija iza glavnog vodomjera kako bi u što kraćem vremenu otkrili eventualne gubitke vode uzrokovane kvarom na instalaciji i poduzeli potrebne mjere za njegovim otklanjanjem. Društvo neće biti u mogućnosti obavijestiti o uvećanoj potrošnji vode one korisnike čiji se vodomjeri neće očitati. Korisnici ispravnost svojih vodovodnih instalacija mogu provjeriti na jednostavan način i to tako da zatvore sva izljevna mjesta te provjere miruje li indikator na vodomjeru. Njegovo mirovanje ukazuje na ispravnost vodovodnih instalacija iza glavnog vodomjera, a u suprotnom ukazuje na kvar i gubitak vode”, naveli su u priopćenju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...