Početna - IZDVOJENO - U subotu Matujski dani
Capture

U subotu Matujski dani

Ovu subote, 19. kolovoza, održat će se Matujski dani, manifestacija pod organizacijskom palicom udruge Zijat, sost, tancat i pit i Tin Caffe Bar-a, te pod generalnim pokroviteljstvom Općine Matulji.

Manifestacija koja se inače održava početkom svibnja, ove je godine zbog „više sile“ odgođena za sam kraj ljeta, ”da leto pozdravimo na najboji način“.

Program započinje sportskim dijelom, točnije s 1. Matujskemi letnjemi igrami. Naime, riječ je o međugrupnom natjecanju u zanimljivim igrama, kao što su: skakanje u vrećama, štefetica jajem, ispijanje piva i još nekoliko drugih, no nećemo vam otkrivati sve već vas pozvati da se prijavite za sudjelovanje u igrama. Pripremili smo bogate nagrade za one najuspješnije. Prijave za igre možete učiniti na sljedeće brojeve 091/6021604 (Tea) i 091/1696538 (Nea), uz napomenu da ekipu mora činiti pet članova te barem jedan mora biti suprotnog spola. A tu je i već dobro poznati voditelj Dražen Turina Šajeta.

Nakon sportskog dijela slijedi onaj kulturni i nastup tamburaškog sastava Merak, a za zabavu do sitnih jutarnjih sati zaduženi su D’ Beni band i Šajeta & band.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...