Početna - IZDVOJENO - U subotu počinje jesenska kazališna sezona pričaonicom “Dugonja, Trbonja, Vidonja”, Opatija
teatar-poco-loco
foto: Grad Opatija

U subotu počinje jesenska kazališna sezona pričaonicom “Dugonja, Trbonja, Vidonja”, Opatija

Jesenska kazališna sezona Festivala Opatija pod nazivom Zaneseni od jeseni započet će ove subote, 1. listopada pričaonicom ”Dugonja, Trbonja, Vidonja” koju će izvesti Teatar Poco Loco iz Zagreba. Pričaonica, koja će početi u 11 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji, namijenjena je djeci starijoj od 3 godine.

Priču izvode Marko Movre, Petar Atanasoski, Igor Baksa i Velimir Kacurov, a za režiju i grafoskop zadužena je Renata Carola Gatica. Kao i u svakoj priči iz svojih pričaonica, Teatar Poco Loco djeci predstavlja jedan glazbeni instrument. Ovog puta riječ je o tamburici.

– Zli čarobnjak je zarobio kraljevnu u dvorac u kojem je vrijeme stalo. Hoće li je kraljević uspjeti spasiti? Sigurno! Ali ne sam, nego uz pomoć svojih neobičnih prijatelja, Dugonje koji se isteže, Trbonje koji se širi i Vidonje koji svojim pogledom može razoriti planinu, otkrio je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Ulaznice se po vrlo popularnoj cijeni od 10 kuna mogu kupiti sat vremena prije početka predstave, dakle od 10 sati, ispred paviljona Juraj Šporer.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...