Početna - IZDVOJENO - Sudjelujte na petom riječkom Startup Campu
step ri
foto: step ri

Sudjelujte na petom riječkom Startup Campu

Organizira se peti Startup Camp u Rijeci, a prijaviti se treba do 1. kolovoza. Camp je pokrenut radi pomoći mladim poduzetnicima da ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Program će se odvijati u rujnu, a mentori su iz Hrvatske i SAD-a.

U četiri dosadašnja Startup Campa kandidati su prikupili preko dva milijuna dolara investicija. Sasvim dovoljan razlog da se prijave novi, u dobi od 18 do 35 godina, koji će raditi s mentorima, mahom uspješnim poduzetnicima, iz Sjedinjenih američkih država i Hrvatske.

Najbolji timovi imaju priliku osvojiti: Toshiba Satellite Radius tablet/laptop za prvo, Apple iPad za drugo i GoPro HD Hero kameru za treće mjesto. Osim toga otvorit će im se mogućnost sudjelovanja na FTC2 – Fast track to Chicagoland radionici koja će se održati u Varaždinu od 19. do 21. rujna i automatski ulaze u drugi krug selekcija za ABC accelerator u Ljubljani.

Startup Camp Rijeka bit će održan u prostorima Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, od 14. do 18. rujna, a svi sudionici dobit će besplatan smještaj i savjetovanje. Više o riječkom Startup Campu i prijave pronađite ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novo elitno naselje na Pavlovcu

Naselje Pavlovac, koje se zbog svoje lokacije smatra iznimno atraktivnim i elitnim dijelom grada, uskoro će dobiti proširenje od 28.500 ...