Početna - IZDVOJENO - Sufinanciranje preventivnih pregleda abdomena starijim građanima Opatije
web

Sufinanciranje preventivnih pregleda abdomena starijim građanima Opatije

Preventivni pregled organa trbušne šupljine odnosno ultrazvučni pregled abdomena (jetra, žučnjak, gušterača, slezena, nadbubrežne žljezde, bubrezi, aorta s centralnim retroperitoneumom i mokraćni mjehur) ovogodišnja je novost u gradskom zdravstvenom programu. Taj je preventivni pregled, koji se većim dijelom financira iz gradskog proračuna, namijenjen građanima Grada Opatije starijim od 50 godina, i obavljat će se u Specijalističkoj ordinaciji za radiologiju dr. med. spec. radiolog Lidije Dimitrovski u Opatiji.

Cijena pregleda je 130 kuna od čega će 100 kuna ići na teret gradskog proračuna, a 30 kuna će morati platiti sam pacijent. Ovim programom je predviđeno 200 ultrazvučnih pregleda, dakle broj je ograničen, pa će na red doći oni koji se prvi prijave.

Obrazac prijave bit će dostupan od 7.travnja 2015.godine u pisarnici Grada Opatije i u e-obliku na web stranici; www.opatija.hr ,  obrasci – zdravstvo. U obrascu obavezno treba upisati ime i prezime, broj OIB-a i kontakt telefon korisnika programa.

Prijave se predaju u pisarnicu Grada ili se mogu dostaviti mailom na e-mail adresu navedenu u obrascu.

Podnositeljima zahtjeva koji udovoljavaju uvjetima (stariji od 50 godina i žive na području Grada Opatije) će se poštom ili mailom dostaviti potvrda kojom će moći dogovoriti pregled u ordinaciji dr. Dimitrovski (tel: 272-695).

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Boćarski klub Opatija slavi 50. rođendan!

Obljetnicu obilježavaju uz 50. izdanje Međunarodnog turnira „Opatija“ 2021. na kojem sudjeluje 15 ekipa iz Italije, Crne Gore, Slovenije i ...