Početna - IZDVOJENO - Summer Gala Concerts: na prvom koncertu u četvrtak 02.07. Jacques i Tereza Kesovija
jacques tereza
web

Summer Gala Concerts: na prvom koncertu u četvrtak 02.07. Jacques i Tereza Kesovija

Bajkovita terasa hotela Milenij ovo ljeto postati središtem vrhunskog glazbenog projekta, a nizom tematskih gala koncerata gostima i posjetiteljima, glazbenim sladokuscima, pravu će glazbenu poslasticu prirediti jedan i jedini – JACQUES HOUDEK, glazbenik ekskluzivna statusa i čarobna glasa.

Jacques Houdek, nesumnjivo najveći vokalni autoritet u Hrvatskoj, ovo ljeto postaje „resident“ kultne terase hotela Milenij u Opatiji na kojoj će održati sedam ljetnih gala koncerata. Potpisivanjem ekskluzivnog ugovora sa Milenij Hotelima,  Jacques Houdek će svojim pomno odabranim repertoarom i sjajnim gostima svim posjetiteljima priuštiti iznimne glazbene užitke zbog čega će terasa hotela Milenij i ovo ljeto biti nezaobilazno mjesto u Opatiji.

Posebnim koncertima, svakog četvrtka  u razdoblju od 2.7. do 13.8. Jacques će ugostiti najveća pjevačka imena, a na prvom koncertu u četvrtak 02.07. od 21 sat kao posebna gošća nastupit će legendarna Tereza Kesovija. Pjevačica svjetskog glasa i renomea tijekom svoje duge glazbene karijere nastupala je na velikim svjetskim pozornicama i velikim festivalima, a oduvijek je plijenila pozornost dojmljivim scenskim nastupom, svojim vokalnim mogućnostima te emotivnim interpretacijama.

Tereza Kesovija i Jacques otpjevati nezaboravne milenijske hitove u programu pod nazivom ‘Unforgettable’.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...