Početna - IZDVOJENO - Susreti mladih povjesničara umjetnosti Rijeka
rijeka
web

Susreti mladih povjesničara umjetnosti Rijeka

Kongres je otvoren za studente preddiplomskih, diplomskih i postdiplomskih studija te za nedavno diplomirane studente iz područja povijesti i teorije umjetnosti, arhitekture, urbanizma, vizualnih umjetnost i komunikacija u dobi do trideset godina. Rok za predaju prijave je otvoren do 21. travnja.

Kongres se organizira s ciljem povezivanja i razvijanja suradnje mladih povjesničara umjetnosti te mladih znanstvenika i stručnjaka srodnih znanosti i struka zemalja s područja bivše Jugoslavije. Temeljni motivi za organizaciju kongresa su razmjena iskustava te iznošenje novih ideja i spoznaja unutar struke na međunarodnoj razini iz područja povijesti i teorije umjetnosti, arhitekture, novih medija, kulturne baštine i humanističkih znanosti. Kongres se održava od 16. do 18. svibnja 2014. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...