Početna - IZDVOJENO - Sutra edukativna predstava “Lucijina priča”
lucijina-prica

Sutra edukativna predstava “Lucijina priča”

Sutra, u srijedu, 16. studenoga 2016. godine s početkom u 13.15 sati, u Informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke, na adresi Dolac 7b u Rijeci, održati će se predstava „Lucijina priča“.

 Predstava „Lucijina priča“ na duhovit i emotivan način upoznaje mlade ljude s prevencijom, odgovornim spolnim ponašanjem i brigom za vlastito zdravlje. Ostvarena je u suradnji Udruge „Hepatos“ iz Rijeke i glumaca „Ri teatra“ iz Rijeke, a održava se u okviru obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti. S predstavom je udruga „Hepatos“ sudjelovala i na objedinjenom natječaju Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske na području univerzalne prevencije rizičnih ponašanja mladih  za 2014/2015. godinu.

U srijedu će predstavi nazočiti učenici drugog razreda Prve riječke hrvatske gimnazije „Andrija Mohorovičić“ iz Rijeke.

Inače, tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti od 15. studenoga do 15. prosinca nastavit će se održavanje preventivnog projekta „Zdrav za 5“ u sklopu kojega će učenicima osnovnih i srednjih škola s području grada Rijeke, kao i cijele Primorsko-goranske županije, policijski službenici predavati o prevenciji ovisnosti od alkohola i droga. Uz to, organizirat će se i brojni informativni punktovi gdje će se svi zainteresirani građani moći upoznati s problemom raznih oblika ovisnosti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...