Početna - IZDVOJENO - Sutra Ekološki sajam u Opatiji
eko sajam opatija

Sutra Ekološki sajam u Opatiji

Posljednje jesensko izdanje Žmergovog ekološkog sajma održat će se 12. studenog s početkom u 8 sati ispred opatijske tržnice.

I ovoga puta građani će se moći opskrbiti ekološki certificiranim proizvodima od omiljenih i novih proizvođača te se pomalo spremiti za nadolazeću zimu. Na sajmu će biti izloženo sezonsko voće i povrće, mliječni proizvodi, maslinovo ulje, med, marmelade, kao i ostali pripravci od voća i povrća, a za njegu tijela biti će dostupni pripravci od ljetkovitog bilja te različita prirodna kozmetika.

Provedite subotnje jutro na Ekološkom sajmu u Opatiji i opskrbite se proizvodima sljedećih proizvođača: OPG Brolich (sadnice aronije, voćni sok, džem, pekmez i čaj od aronije), Kmetija Žgajnar (mlijeko, jogurt, sir, skuta, slatko i kiselo vrhnje, maslac, kefir), OPG Krušvar (integralno brašno, griz, pahuljice, palenta, crveni češnjak, crveni luk, krumpir), OPG EKO Hujić (povrće i voće, prerađevine od povrća (sok od rajčice, salsa, ajvar, pinđur, sataraš), SMID (prerađevine od povrća), OPG Andreja Petrović (bučini proizvodi: bučino ulje, bučin namaz), OPG Stipančić (Lavanda i maslinovo ulje, mirisne vrećice, eterično ulje lavande, osvježivač prostorija, masažno ulje, sol za kupanje), OPG Merkaš (jabuke, jabučni ocat, sirupi od bazge i koprive, te vina i voćne rakije), OPG Helena Bogdanić (prerađevine od povrća i voća – pekmezi, čajevi, sirupi, ajvar, papula, pinđur), Demetra (integralni kruh, peciva, dvopek, kroasani, muffini, energetske pločice, voćne kocke), OPG Mićić (med od lipe, kadulje, šumski med, med u saću, apikompleks), OPG Loboda (povrće, voće, sadnice sokovi), OPG Komić (kozmetička i prehrambena namjena ljekovitog, samoniklog bilja, meda i maslinovog ulja), OPG Komparić (smokve i džemovi), OPG Vlado Posel (voće, povrće, žitarice), OPG Veselić (ekološko voće i povrće te prerađevine, poput pekmeza, sokova i namaza), OPG Didulica (aronija i rakije), OPG Brnardić (med i proizvodi od meda – propolis, rakija, liker, vosak, matična mliječ) i OPG Brestovec (proizvodi od lavande – eterično ulje, hidrolati, macerat, sapuni, melem za usne, sol za kupanje, cvijet lavande, čaj, sadnice, buketići, poklon paketi, mirisne vrećice).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...