Početna - IZDVOJENO - Sutra ekološko-edukativna priča za djecu
djed i repa you tube
foto: youtube

Sutra ekološko-edukativna priča za djecu

Ove subote, 27. veljače u 11:00 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji Teatar Poco Loco iz Zagreba obraditi će priču ”Djed i repa”. Nastavak je to kazališne sezone Festivala Opatija.

– Na drugom koraku u kazališnoj sezoni ustanove Festival Opatija ”Do proljeća u sedam koraka”, poznata lica dječjih emisija Maja Katić, Zrinka Kušević i Dunja Fajdić ispričat će djeci veselu ekološku priču ”Djed i repa” u režiji Renate Carola Gatica, o radu, ljubavi i strpljenju koje je potrebno uložiti u zemlju kako bi nam ona zauzvrat dala hranu, odnosno život, kazao je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija, naglasivši da će priču glazbeno pratiti glumice na ukulelama.

Pričaonica je namijenjena djeci starijoj od 3 godine, a ulaznice se po cijeni od 10 kuna mogu kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, antikvarijatu Ex Libris u Rijeci te putem interneta na mojekarte.hr.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...