Početna - IZDVOJENO - Sutra koncert grupe Pips, Chips & Videoclips u sklopu Riječke zvečke
rijecka zvecka

Sutra koncert grupe Pips, Chips & Videoclips u sklopu Riječke zvečke

Vežičke ljetne noći održati će se i ove godine u svom trećem izdanju pod nazivom Riječka zvečka vol. 3. Ova poznata kvartovska priča ove će se godine sastojati od pet koncerata koji će se održavati svakog četvrtka tijekom kolovoza. Mjesto održavanja isto je kao prethodne dvije godine: park na križanju Kvaternikove ulice i Ulice Martina Kontuša, kod caffe bara East River.

Otvorenje Riječke zvečke vol. 3 na rasporedu je 3. kolovoza kada će u parku na Donjoj Vežici nastupiti grupa Pips, Chips & Videoclips. Poznati zagrebački bend jedinstvena je pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni: istovremeno su stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni. Tijekom uspješne karijere koja traje već dvadeset i pet godina objavili su devet nosača zvuka, od kojih je zadnji “Akustični Walt”. Njihove pjesme kao što su “Poštar lakog sna”, “Malena”, “Plači”, “Bog”, “Htio bih da me voliš” svima su dobro poznate. Koncert počinje u 21 sat, ulaz je besplatan.

Sljedeći koncerti u sklopu Riječke zvečke vol. 3 na rasporedu su: 10. kolovoza, 17. kolovoza, 24. kolovoza i 31. kolovoza. Imena izvođača koji će nastupati na tim koncertima bit će objavljena uskoro.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran želi prodajom umjetnina pomoći Petrinji

Općinsko vijeće Općine Lovran krajem mjeseca održat će svoju 40. sjednicu, a jedna od točaka dnevnog reda bit će i ...