Početna - IZDVOJENO - Sutra na Ljetnoj pozornici: “Crna kuća-mjuzikl u boji”
crna kuća mjuzikl

Sutra na Ljetnoj pozornici: “Crna kuća-mjuzikl u boji”

crna kuća
Sutra, u petak, 14. lipnja, na Ljetnoj pozornici u Opatiji očekuje nas nešto što će nas razveseliti i nasmijati do suza. Predstava, točnije mjuzikl, autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, okupio je zaista raznoliko društvo, glumce, pjevače i ostale, koji će ne samo nasmijati, nego i raspjevati sve one koji dođu pogledati “Crnu kuću-mjuzikl u boji”. Mjuzikl donosi ne baš poznatu starozagrebačku legendu prikazanu na izuzetn humorističan način. U šarolikoj postavi mjuzikla, nakon vrlo zahtjevne audicije koja se održala prošlog listopada, našli su se mlada pjevačica i pjevač s Dore, miss sporta 2010., najmlađa licencirana instruktorica joge na svijetu, zvijezde Supertalenta i Hrvatskog idola, operna pjevačica, višestruko nagrađivani prvak u akrobatskom rock’n’rollu, jedan FER-ovac, jedan maser i jedan jahač u Počasnoj satniji Kravat pukovnije i tako dalje, i tako dalje.

Ulaznice za mjuzikl mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 100,00, 120,00 i 150,00 kn, a na sam dan izvedbe po cijeni od 120,00, 150,00 i 180,00 kn.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...