Početna - IZDVOJENO - Sutra počinju radovi na rekonstrukciji kolnika ulice Riva
Ulica Riva

Sutra počinju radovi na rekonstrukciji kolnika ulice Riva

U ponedjeljak 31. kolovoza 2015. započinju radovi na rekonstrukciji kolnika na dionici državne ceste D8 – Ulica Riva. Radovi će se izvoditi od Trga Žabica do raskrižja sa Henckeovom ulicom i ulicom Riva boduli, u tri faze. Nova regulacija prometa uspostavit će se već u nedjelju 30. kolovoza u 18 sati. Za svo vrijeme izvođenja radova u Ulici Riva bit će u funkciji dva prometna traka.

Prva faza radova obuhvaća dva desna prometna traka u smjeru vožnje od Trga Žabica do izlaza iz parkirališta Putnička obala, druga faza obuhvaća dva lijeva prometna traka od Trga Žabica do Henckeove ulice, dok se treća faza odnosi na dva desna prometna traka, od izlaza iz parkirališta Putnička obala do ulice Riva boduli.

Nova regulacija prometa uspostavit će se već u nedjelju 30. kolovoza u 18 sati. Za svo vrijeme izvođenja radova u Ulici Riva  u funkciji će biti dva prometna traka. S obzirom na to da se očekuju velike prometne gužve, preporuča se vozačima da koriste obilazne prometne pravce. Iz smjera zapada, obilazni pravac je Krešimirova – Manzonijeva – Fiorello la Guardia – Pomerio – Žrtava fažizma – Fiumara.

Iz smjera istoka obilazni smjer je Strossmayerova – Titov trg – Ivana Grohovca – Žrtava fašizma – Pomerio – Fiorello la Guardia  -Viktora Cara Emina – Nikole Tesle – Krešimirova.
Upozoravaju se vozači na obvezu strogog poštivanja privremene prometne signalizacije u zoni gradilišta te da maksimalno koriste obilazne prometne pravce.

Investitor radova su Hrvatske ceste, izvođač radova je GP Krk. Predviđeni rok trajanja radova je šezdeset dana.
Informacije vezane uz radove i regulaciju prometa građani  mogu dobiti u Prometnom centru Rijeka prometa na broj 051 352 500  ili od investitora-Hrvatskih cesta na broj 051 213 260.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...