Početna - IZDVOJENO - Sutra privemeno zatvaranje prometnica u centru Rijeke
web

Sutra privemeno zatvaranje prometnica u centru Rijeke

Sutra će kroz Rijeku  proći sudionici Međunarodne biciklističke utrke „Tour of Croatia 2015 – Race through the natural beauty”. Za sav promet privremeno će biti zatvorene prometnice u središtu grada, kao i prometnice na prilazima gradu u terminima prolaska biciklista tim dionicama. Zatvaranje prometnica očekuje se u vremenu od oko 13:00 do oko 14:30 sati.

 U 13.30 sati planiran je početak zatvaranja prometnica u središtu, a svaka bi dionica trebala biti zatvorena najduže 30 minuta.

Kolona biciklista se iz pravca Ulice Franje Račkog očekuje na Školjiću oko 13.55 sati, odakle se utrka nastavlja Fiumarom i Adamićevom ulicom te dalje u pravcu zapada preko Preluka, Opatije i Veprinca prema vrhu Vojak na Učki.

Za vrijeme prolaska kolone biciklista gradskim prometnicama, promet se zatvara za sva vozila uključujući i javni gradski prijevoz. Mogućnost prolaza omogućit će se samo hitnim službama.
 
Do zatvaranja pojedine etape prometnice dolazi 30 minuta prije predviđenog dolaska biciklista, dok je vremenska razlika između prvog i zadnjeg natjecatelja  najviše 10 minuta.

Očekuje se otežan promet kroz središte grada te na potezu od Orehovice prema središtu grada i od središta grada prema Kantridi i Opatiji u vremenu od oko 13 sati do oko 14.30 sati.

Regulaciju prometa provodit će djelatnici Policijske uprave Primorsko – goranske koji građanima preporučaju da se u prometu koriste prometnicama tzv. “sjevernog koridora” (dionicom Grohovčeva – Fiorella la Guardia – Pomerio), odnosno da se, ukoliko je moguće, koriste riječkom zaobilaznicom u oba smjera.

3. etapa počinje u Plitvicama, u 9:10 sati, a biciklisti će na putu prema Rijeci među ostalim proći i preko Žute lokve, Senja, Crikvenice, Hreljina, Gornjeg Jelenja i Čavli odakle se u Rijeku spuštaju Ulicom Franje Račkoga na Školjić.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...