Početna - IZDVOJENO - Sutra privremeni prekid usluge vodoopskrbe na području MO Pehlin i Gornji Zamet
voda_slavina_pipa

Sutra privremeni prekid usluge vodoopskrbe na području MO Pehlin i Gornji Zamet

Privremeno će se u utorak, 12. travnja ove godine, u vremenu od 8:30 do 16:00 sati obustaviti isporuka vode dijelu korisnika vodnih usluga na području mjesnog odbora Pehlin i manjem broju na području mjesnog odbora Gornji Zamet.

Privremeno će bez vode u najavljenom vremenu biti korisnici u ulicama:

–          TURKOVO od kućnog broja 1 do 40,

–          PLETENCI,

–          TIĆI od kućnog broja 22 do 22/8 i kućni broj 20,

–          ĆIĆARIJSKA,

–          HOSTI te

–          PEHLIN od kućnog broja 11 do 88.

 

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne koja će kružiti navedenim ulicama.

 

Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net), KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. (www.kdvik-rijeka.hr) te se može dobiti i telefonski na broju 211 906.

 

Molimo sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, molimo da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.

 

U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

Razlog privremenog prekida usluge vodoopskrbe su radovi na spoju još jednog novoizgrađenog vodovodnog cjevovoda u Ulici Turkovo na postojeći sustav javne vodoopskrbe.

Najavljeni radovi dio su projekta gradnje i rekonstrukcije vodno-komunalne infrastrukture na području mjesnog odbora Pehlin u sklopu Projekta EBRD.

Projektom EBRD obuhvaća gradnju i rekonstrukciju ukupno 26 kilometara kanalizacije, gradnju kanalizacijske crpne stanice „Lukovići“ te izvođenje pratećih radova na 13 kilometara vodovodnih ogranaka na području mjesnih odbora Pehlin, Podmurvice, Srdoči, Gornji Zamet, Grbci, Škurinje, Drenova i Brašćine – Pulac u Rijeci te mjesnom odboru Kastav u Kastvu.

Novčana sredstva za realizaciju Projekta osigurana su kreditom Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD). Povrat dugoročnog kredita predviđen je sredstvima Hrvatskih voda i sredstvima iz pripadajućeg dijela naknade za razvoj na vodoopskrbnom području grada Rijeke i naknade za razvoj na vodoopskrbnom području grada Kastva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.