Početna - IZDVOJENO - Sutra prometna preventivna akcija: poligon sigurne i spretne vožnje za mopediste i motocikliste
policija
ilustracija

Sutra prometna preventivna akcija: poligon sigurne i spretne vožnje za mopediste i motocikliste

Sutra u nedjelju, 22. svibnja 2016. godine na poligonu autoškole „Practic“ u Delnicama, održat će se preventivna prometna akcija poligon sigurne i spretne vožnje za mopediste i motocikliste u kojoj će sudjelovati i policijski službenici Policijske postaje Delnice.

Akcija se održava u organizaciji Udruge „Karavana za život -bikeri na cesti“ i Autoškole „Practic“ iz Delnica, s početkom u 10,00 sati, na kojoj će Demo Team udruge Karavana za život, kao i policijski službenici, kroz teoretski i praktični dio prezentirati pravilno upravljanje motociklom.

Kao i prethodnih godina, akcija se provodi u cilju savjetovanja, educiranja i podizanja razine svijesti motociklista o važnosti sigurne vožnje, kao najugroženijih sudionika u prometu, te da se na taj način smanji njihovo stradavanje u prometu. Na poziv Policijske postaje Delnice, a u sklopu međunarodne suradnje, ovoj akciji pridružit će se i policijski službenici Policijske Postaje Kočevje iz Republike Slovenije.

Pozivamo vas da spomenutu preventivnu akciju popratite riječju i slikom te na taj način svim građanima, posebice motociklistima, približite značaj održavanja te akcije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...