Početna - IZDVOJENO - Sutra se održava Mihoja pul Rubeš
mihoja

Sutra se održava Mihoja pul Rubeš

Tradicionalna manifestacija Mihoja pul Rubeš održava se danas i sutra s tim da  će najveći dio programa biti održan  u nedjelju. Već ranije, u nedjelju 11. rujna započeo je turnir u boćanju u organizaciji BK Rubeši, koji će završiti danas, usubotu, 24. rujna. Završnica će se odigrati od 15 sati, na boćalištu Rubeši.

U nedjelju program počinje u 9.30 sati, na trgu u Rubešima, gdje se očekuje nastup Spinčićeve muziki. Na štandu Belice, od 10 sati bit će mlado vino i kroštuli. Nakon toga, program će se preseliti na boćalište gdje se od 10.30 sati očekuje početak turnira u briškuli i trešeti. Od 12 do 14 sati trajat će gastronomski program, odnosno ”natjecanje va kuhanje kompira na gulaš – kalandraka”.

U međuvremenu, u 13 sati, svi raspoloženi za misaone igre moći će odigrati šahovsku simultanku s velemajstorom, a nakon 15 sati počet će pučka veselica koja će potrajati do 23 sata. Organizatori događanja su Grad Kastav, BK Rubeši i Mjesni odbor Rubeši.

mihoja

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...