Početna - IZDVOJENO - Sutra se priča priča o Snježnoj kraljici, Opatija
web

Sutra se priča priča o Snježnoj kraljici, Opatija

Nakon “Crvenkapice”, opatijsko putovanje u čarobni svijet priča nastavljamo popularnom bajkom H.C.Andersena – “Snježna kraljica”.

ka Kušević iz TV vrtića, tv i kazališni glumci poput Maje Katić, argentinska režiserka Renata Carola Gatica i mnogi drugi. Oni na jedinstven način djeci pričaju priče.
Uz sjajnu glumačku postavu i ‘žive ilustracije’, odnosno slike projicirane na zidu, svaku bajku prati glazba uživo tako da klinci svaki put mogu upoznati i novi instrument – lutnju, flautu, harfu i dr. koje glazbenici predstavljaju nakon što priča završi.

Na ovaj način pričanja priče djeca povezuju sadržaj s određenom audiovizualnom senzacijom i u najranijoj dobi dobivaju priliku upoznati različita glazbala. U stalnom kontaktu s djecom, roditeljima i odgajateljima, članovi Teatra Poco Loco iz priče u priču istražuju proces pripovijedanja, te uvode djecu u iskustvo sudjelovanja u kazališnoj predstavi.

Izvođači su  Maja Katić, Zrinka Kušević, Petar Cvirn, Lea Đido, Dunja Fajdić, Renata Carola Gatica, Anja Kostanjšak
Instrument: violončelo, a priča je za djecu stariju od tri godine.
Cijena ulaznice za dijete u pratnji 1 odrasle osobe: 20,00 kuna, a ako su u pratnji dvije odrasle osobe tad je cijena 40,00 kn. Priča se priča sutra u Villi Antonio u Opatiji s početkom u 11:30 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...