Početna - IZDVOJENO - Sutra tradicionalni Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran
Puhački orkestar Lovran koncert u Sportskoj dvorani Marino Cvetković

Sutra tradicionalni Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran

Puhački orkestar Lovran (POL) za kraj godine pripremio je glazbeni događaj kojim želi ispratiti godinu koja završava: Novogodišnji koncert, tradicija koja se njeguje već više od 40 godina, ove godine godine će se održati 27. 12. 2015. u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković s početkom u 20:30. priopćili su iz Puhačkog orkestra Lovran.

Zahvaljujući suradnji i pokroviteljstvu Općine Lovran i Grada Opatije, pa i ovo izdanje možemo nazvati Liburnijski novogodišnji koncert, ističu u POL-u.

Orkestar će na Novogodišnjem koncertu predstaviti publici novi repetoar koji je uvježbavao tijekom jeseni. Za svoju vjernu publiku pripremili su niz glazbenih poslastica – od glazbenih evergreena preko zanosnih latinoameričkih ritmova, sve do uspješnica s MIK-a.  Uz članove soliste, na sceni će se glazbenicima pridružiti i gosti, prijatelji orkestra: Duško Jeličić, Dražen Turina Šajeta, Klapa Kamelijai drugi…Orkestrom ravna maestro Miodrag Kašić. Ulaz na koncert je besplatan. Publika može dati donacije, kojima pomaže nabavku novih instrumenata, navodi se u priopćenju POL-a.

Osim Novogodišnjeg koncerta u Opatiji, POL će 31.12. upriličiti Silvestarski koncert ispred lovranske općine, a 1. siječnja ćemo nastupiti na tradicionalnoj Zdravici gradonačelnika na terasi hotela Kvarner.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...