Početna - AUTOMOTO - Suzuki Celerio stigao u Europu

Suzuki Celerio stigao u Europu

Europska inačica novog Suzukijevog gradskog mališana službeno je otkrivena u Indiji prošlog mjeseca, no nije to bilo to dok se novi Celerio nije i sam pojavio na europskom tlu. Zamjena za Suzuki Alto došla je ovog tjedna u Ženevu ne bi li se klijentela kojoj je namijenjen izbliza može uvjeriti u ono što on donosi.

Suzuki Celerio imat će itekako težak zadatak pridobiti europske kupce. Novi Renault Twingo, Peugeot 108 i Citroën C1 za to su se itekako dobro pripremili. Ono čime će ih Celerio pokušati nadmašiti jest jednostavnost i cijena što je već godinama Suzukijev adut.

Kao i Alto pokretat će ga litreni trocilindrični benzinac koji je dotjeran ne bi li bio još ekonomičniji te u atmosferu ispuštao tek 85 g CO2/km. Snaga koju on proizvodi na prednje će se kotače osim preko ručnog mjenjača moći će se slati i preko novog automatika koji je Suzuki u Celerio smjestio.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...