Početna - NOVOSTI - Sva lica Platka 2017.: U nedjelju đir sa žičarom do vrha Radeševa
sva-lica-platka

Sva lica Platka 2017.: U nedjelju đir sa žičarom do vrha Radeševa

Manifestacija Sva lica Platka 2017. održana prošle subote na RSRTC Platak ponudila je svim uzrastima pregršt sporta, zabave, adrenalina, kreativnih i opuštenih trenutaka te mnogo glazbe uz razna iznenađenja. Nažalost, vremenske prilike spriječile su otkrivanje jednog lica Platka.

– Platak nije odustao od prikazivanja predivnog pogleda na Kvarner u najboljem ruhu uz glazbeno-romantični ugođaj Ivana Delića na gitari. Ukoliko ste propustili vožnju do vrha Radeševa, iskoristite jedinstvenu priliku koja vam se pruža ove nedjelje, 27. kolovoza od 14.30 do 16 sati i ne propustite posebno lice Panoramske vožnje žičarom. Program na vrhu traje do 16:45 sati, ali vodite računa da je zadnji ukrcaj na žičaru moguć u 16:sati. Svi koji ste nas posjetili, a pogotovo vi koje je vremenska prognoza sputala u odlasku na Platak, nedjelje ukrcajte se na žičaru i dođite na vrh gdje vas čeka zanimljiv program. Najmlađi će izrađivati medalje od drva te imati priliku osvojiti zanimljive nagrade – spuštanje tubingom, skakanje na trampolinu te vožnju autićima. , dok najranije posjetioce očekuju ukusne Cacao praline te Tonka poklon paketi. Prije povratka turističkom stazom očekuje vas degustacije rakije Aura koja će vas ugrijati prije šetnje. Pripremili smo i iznenađenja koja ćete morati otkriti na vrhu, poručili su organizatori.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

2021. donosi smanjene turističke članarine

U cilju smanjivanja opterećenja poduzetnika u turizmu Vlada RH je nastavila smanjivati opterećenje za poduzetnike u turizmu pa će od ...