Početna - IZDVOJENO - Sve popularniji način zarade kod Hrvata: Za 45 kvadrata do 26.000 kuna

Sve popularniji način zarade kod Hrvata: Za 45 kvadrata do 26.000 kuna

Za stan od 45 kvadrata koji u ljetnim mjesecima ne koristi, jedna će Zadranka ove sezone zaraditi najmanje 3.500 eura. Učinit će to vrlo jednostavno – iznajmljivanjem ljubiteljima putovanja iz čitavoga svijeta pomoću web servisa Airbnb koji je u zadnje vrijeme postao jako popularan i u Hrvatskoj

Iako se na prvi pogled čini kao još jedna web stranica za pregled smještaja od kojih počinje planiranje putovanja u željenu destinaciju, ona je puno više. Predstavlja kombinaciju web servisa za najam stanova i kuća koje vlasnici koriste i društvene mreže koja povezuje sve one koji vole putovati i iznajmiti vlastite sobe, apartmane ili stanove, piše Slobodna Dalmacija.

U Zadru je građani koriste kao način za najam stanova i soba u kojima inače žive, a iz kojih se ljeti isele kako bi mogli nešto zaraditi.

”Postati član servisa Airbnb vrlo je jednostavno. Potrebno je otvoriti vlastiti profil, za što je potrebno unijeti broj osobne iskaznice, ali i povezati ga s osobnim profilom na, primjerice Facebooku. Na taj se način vrlo jednostavno postiže jamstvo vjerodostojnosti.

Potom se u profil upisuje soba, stan ili kuća koju želite iznajmiti, cijena, opis sa slikama nekretnine, kao i vlastiti opis, gdje radite, živite i slično. U kalendaru označite za koje razdoblje želite bukirati svoj stan ili kuću i to je to. Ostaje vam samo pričekati i odgovoriti na upite onih koji žele odsjesti baš u vašem stanu kada doputuju u Zadar”, objasnila je Zadranka koja ima pozitivna iskustva s Airbnbom.

“Nemate zapravo nikakvih obveza prema web servisu i za razliku od mnogih drugih internetskih servisa koji za slične usluge naplaćuju najmanje 100 eura godišnje, ovaj je potpuno besplatan”, kaže vlasnica jednog od stanova koji se na taj način iznajmljuju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...