Početna - IZDVOJENO - Svečani blagdanski prijem Grada Opatije

Svečani blagdanski prijem Grada Opatije

Prijem u Centru Gervais okupio mnogobrojne ugledne goste iz javnog života

  Svečani božićno-novogodišnji prijem Grada Opatije održan je danas u Centru Gervais. Na prijemu su nazočili mnogobroji ugledni gosti iz javnog života Grada Opatije i s područja Primorsko-goranske županije.

  Zahvaljujem svima Vama koji svojim radom i djelovanjem pridonose razvoju Grada Opatije, istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća dr.sc. Robert Kurelić te svima poželio sve najbolje za blagdanske dane koji su pred nama.

  U ovo najljepše doba godina želim Vam obilje mira, ljubavi i blagostanja, u nadi da ćete blagdane provesti u toploj atmosferi i okruženi dragim ljudima, ali i poslovnog uspjeha u novim izazovima, te ostvarenje planiranih projekata, rekao je gradonačelnik Ivo Dujmić. U ovoj godini koja je na izmaku bilo je mnogo projekata, ali osobno sam najviše ponosan na novi dječji vrtić te možemo reći da imamo vrtić s najljepšim pogledom na Kvarner, istaknuo je gradonačelnik u svome govoru.

  U prigodnom glazbenom programu nastupila je Martina Majerle, uz klavirsku pratnju Aleksandra Valenčića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Brseč u centru Tik-tok skandala

Kako javlja portal Index.hr Saomai iz Beča koju na TikToku prati preko 213 tisuća ljudi postala je ultimativna zvijezda u ...