Početna - TOP - Svečano paljenje božićnih lampica u Opatiji uz klapu Iskon
Advent Opatija Photo by Petar Kurschner

Svečano paljenje božićnih lampica u Opatiji uz klapu Iskon

Opatija će i ove zime imati iznimno bogat i zanimljiv program tijekom adventskog razdoblja, koji je prije nekoliko dana predstavljen na konferenciji za medije. Sve započinje već ovog petka, 30. studenog, kad je na redu veliko svečano paljenje božićnih lampica.

Taj uvijek atraktivni trenutak koji privlači veliki broj posjetitelja po prvi puta će se u Opatiji održati u sklopu Adventa na Mrkate, odnosno ispred opatijske tržnice gdje je i postavljen glavni gradski božićni bor.

Organizatori pripremaju vrlo zanimljiv animacijski i zabavni program, a neće, naravno, izostati ni bogata ugostiteljska ponuda koja će Opatijcima i svim njihovim gostima biti na raspolaganju sve do početka 2019. godine.

Sve započinje u petak već u 17 sati kad su na rasporedu nastupi dječjih zborova i plesnih skupina te animatora. U 18 sati pale se lampice na boru, a odmah nakon toga kreće dobra zabava do noćnih sati uz svima poznatu klapu Iskon predvođenu Markom Pecotićem.

  • 17:00 – 17:15 Opatijske mažoretkinje
  • 17:15 – 17: 30 Dječji zbor osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov
  • 17:30 – 17:45 Gym Dance, dječja plesna skupina
  • 17:45- 17:55 – Zbor Crvenog križa Opatija (dvije božićne pjesme)
  • 18:00 – Govor gradonačelnika i svečano paljenje lampica
  • 18:10 – Nastup klape Iskon
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dan susjedstva Opatija

Predstavljena OKiZA, ÖkoKauf Wien, uručena vremenska kapsula Opatijska kultura i zeleni aktivizam, program je susjedstva Opatija, jednog od 27 susjedstava Europske prijestolnice ...