Početna - IZDVOJENO - Svi stariji osnovci u Kastvu od ponedjeljka prelaze na online nastavu

Svi stariji osnovci u Kastvu od ponedjeljka prelaze na online nastavu

Epidemiološka situacija u Primorsko – goranskoj županiji u proteklim tjednima je vrlo loše, a iznimka nije ni područje Grada Kastva gdje je od 25.02. do 10.03. zabilježeno 88 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Zbog toga su donijeli odluku da će se nastava održavati online.
“Nažalost, ponovno je došlo do pogoršanja epidemiološke situacije u Primorsko-goranskoj županiji pa i na području Kastva. U dogovoru s osnivačem, Osnovna škola „Milan Brozović“ kreće na online predmetnu nastavu što znači da od ponedjeljka pa sve do 1. travnja stariji razredi ostaju doma.
Problema ima i u vrtiću gdje su tri skupine u samoizolaciji i sve je teže organizirati rad. Molimo vas da reagirate na prvu pojavu simptoma jer je bilo slučajeva u kojima su djeca oboljelih roditelja dolazila u ustanove sve dok nisu došli rezultati testa. Odgovorno ponašanje ipak daje rezultate pa se nadamo da ćemo za tjedan dana ponovno imati bolju sliku”, poručili su iz Grada Kastva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...