Početna - KULTURA - Svi za Bibliobus
bibliobus
web

Svi za Bibliobus

Danas se ispred Narodne čitaonice na Korzu od 11 sati otvara štand gdje se prikupljaju donacije za nabavu novog bibliobusa. To je javna akcija gdje se pozivaju svi građani i tvrtke da donacijom pomognu ovoj svrsi. Ujedno se obiljažava i Međunarodni dan pismenosti.

Na štandu će biti izloženi dječji radovi,a tema je bibliobus, poklanjat će se bojanke, dobivat će se knjige. Svi prisutni moći će čuti ravnateljicu Gradske knjižnice Rijeka Goranu Tuškan Mihočić, dejana Sablića koji je Metronetov direktor Regije Zapad, Hrvoja Sitara koji je predstavnik firme Vertex Bs i Igora šepića koji dolazi iz INE.

Sigurni smo da će odaziv biti veliki i da će svi podržati ovu akciju. Neki gosti su se i najavli pa ćemo moći susresti  Zorana Baljaka, Svena Maričića, Snježanu Prijić Samaržiju, Dražena Baljaka, Jadranku Lacković i još mnoge druge.

Podrška u vidu donacije može se izvršiti i uplatom na žiro-račun IBAN  HR21 2360 0001 1015 3490 2, Gradska knjižnica Rijeka, Matije Gupca 23, Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...