Početna - IZDVOJENO - U svibnju dva tečaja za spasionice na vodi, bazeni Kantrida
bazeni kantrida
foto: rijekasport

U svibnju dva tečaja za spasionice na vodi, bazeni Kantrida

Predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Krk i Spasilačke službe HCK-a najavili su ovih još jedan ciklus osposobljavanja spasilaca života na vodi.

– Budući da je i ove godine Društvo Crvenog križa Primorsko-goranske županije glavni organizator tečaja za našu županiju,  ciklus osposobljavanja budućih spasilaca na vodi održat će će se u Rijeci, na bazenu Kantrida, i to u dvije »runde« – od 9. do 15. te od 16. do 22. svibnja, istakla je ravneteljica GDCK Krka Marija Jakominić, objasnivši da svi prijavljeni kandidati najprije moraju pristupiti testiranju kondicijske spremnosti koje će se već 11. travnja također provesti na riječkom bazenu, s početkom u 10 sati.

Pojedinačna cijena tečaja iznosi 400 kuna, a da bi mu se pristupilo potrebna je liječnička potvrda o zdravstvenom stanju polaznika koji pritom mora biti stariji od 18 godina, ističu predstvnici GDCK-a Krk. U cijenu uključeni su troškovi instruktora, osiguranje polaznika, najam bazena i prostorije za predavanje, uvjerenje o osposobljenosti te troškovi svečane promocije licenciranih spasilaca. Edukacija će trajati sedam dana, a provodit će se u vremenu između 8 i 16  sati, s time da je minimalan broj polaznika osam, a maksimalan šesnaest. Sve ostale informacije zainteresirani za obavljanje spasilačkih zadaća na otočnim plažama mogu dobiti mailom na nikola.mrdjen@gmail.com ili pak putem telefona na broj 099 214 62 06, radnim danom između 8 i 16 sati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra u Matuljima akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa, sutra, 24. rujna organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Ovo je sjajna prilika za sve one koji ...