Početna - IZDVOJENO - Švicarska – Hrvatska: Niko Kovač objavio popis
Niko Kovač

Švicarska – Hrvatska: Niko Kovač objavio popis

Kao jedna od pripremnih utakmica hrvatske nogometne vrste za SP u Brazilu bit će ona koja će se odigrati 05. ožujka protiv Švicarske.

Danas u 11 sati na konferenciji za novinare Niko Kovač objavio je popis pozvanih igrača, a na tom popisu našlo se 27 imena, i to redom:
– Golmani: Pletikosa, Subašić;
– Obrana: Ćorluka, Srna, Bubnjić, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Milić, Vida, Strinić;
– Veza: Rakitić, Modrić, Perišić, Kovačić, Badelj, Kranjčar, Iličević, Maleš, Vukojević;
– Napad: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić, Benko, Rebić.

Hrvatska će sa Švicarcima, koju predvodi Ottmar Hitzfeld igrati 5. ožujka u St. Gallenu, a to će biti prva provjera uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu. ‘Kockasti’ su dvaput igrali sa Švicarskom i nikad nisi pobijedili. Prvi put to je bilo na Euru 2004. kad smo igrali 0-0, a posljednji put doživjeli smo neugodan 4-2 poraz na Poljudu u prijateljskoj utakmici, koja je bila debitantska za izbornika Igora Štimca.
Hrvatska će, osim sa Švicarskom, prije odlaska na SP i utakmice protiv domaćina, odigrati još dvije pripremne prijateljske utakmice i to sa Australijom i (najvjerojatnije) s Malijem.

Niko Kovač nada se da će se u ove ukupno tri pripremne utakmice naši reprezentativci dobro uigrati i stići u Brazil spremni. Ipak, prva utakmica na Svjetskom prvenstvu igra se protiv domaćina – Brazila.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...