Početna - IZDVOJENO - Tematski tjedan na FMTU-u u Iki – „CAMPING“

Tematski tjedan na FMTU-u u Iki – „CAMPING“

U cilju unapređenja znanja studenata o turističkim proizvodima te posljedično zapošljivosti, Centar za karijere i stručnu praksu FMTU Opatija po prvi put organizira TEMATSKI TJEDAN NA FMTU – „CAMPING“ u periodu od 22. do 26. studenog 2021. godine.

Priroda, intima, sigurnost te odgovornost prema okolišu postaju ključne odrednice privlačnosti destinacija, a zeleni kampovi postaju dio kvalitete pojedine destinacije – one koja nije preizgrađena, betonizirana i apartmanizirana. „Go green“ je naša nova prilika, a kamping Hrvatske ne samo fantastična šansa za kvalitetno i cjelogodišnje poslovanje destinacija već i za njihovu cjelovitu zelenu transformaciju!

Osim što će u dvorištu Fakulteta studenti imati mogućnost razgledati postavljenu mobilnu kućicu, kamper i ostalu kamping opremu, cijeli je tjedan obilježen raznim predavanjima stručnjaka iz prakse, ali i proizvođača kamping opreme.

Gosti predavači iz eminentnih hrvatskih poduzeća prezentirat će studentima svoja bogata poslovna iskustva:   primjerice Meri Vidulin iz Maistre upoznati će studente s brendiranjem kampova, Vlaho Mihač iz Phobs-a govorit će o sustavima dinamičkog formiranja cijena u kampovima, Bruno Radoš iz Valamara predstavit će kamping budućnosti, Tihana Matijašić iz Nord MOBIL-a predstavit će mobilno stanovanje, a Danijela Zgrablić, direktorica najvećeg hrvatskog kampa koji zapošljava preko 300 zaposlenika, predstavit će mogućnosti zapošljavanja u kampovima.

Kamping Udruženje Hrvatske također je uključeno u projekt te će njihov predstavnik Oliver Lulić stranim studentima na ERASMUS programu predstaviti kamping proizvod Hrvatske.

Poseban gost tjedna je i Hrvoje Jurić, poznati putopisac i bloger koji je biciklom obišao svijet, ali i putovao kamperom, bit će gost na kolegiju „Mobilnost u turizmu“ te će iz perspektive gosta i putnika približiti studentima putovanje kamperom.

Pored predavanja i razgleda kamping opreme, u holu Fakulteta bit će izloženi promidžbeni materijali vezani uz kamping.

Program

Izvor: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...