Početna - GASTRO KUTAK - Thalassotherapija – centar sportske medicine
ilustracija

Thalassotherapija – centar sportske medicine

Projekt Nacionalnog centra za sport i sportsku medicinu predstavljen je u opatijskoj Thalassotherapiji. Kako bi ovaj projekt zaživio i postavio svoje temelje koristila bi se sredstva iz EU fondova, a dionici projekta bili bi Primorsko-goranska županija, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstvo zdravlja, ali i konzalting tvrtke.
Na prezentaciji je naglašena važnost iskorištavanja pozicijske rente koju nosi lokacija Thalassotherapije. Na prezentaciji su prisustvovali i ministar sporta Srbije Vanja Udovičić, te direktor Uprave za mlade i sport Vlade Crne Gore, Igor Vušurović te ministar Jovanović koji je ovom prigodom najavio osnivanje tenis centra Nikole Pilića u Opatiji.

U sklopu konferencije u Rijeci je potpisana “Povelja o regionalnoj međudržavnoj suradnji na području akademskog sporta”. Povelju su potpisali ministri iz regije nadležni za sport: dr. sc. Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta RH, g. Igor Vušurović, direktor Uprave za mlade i sport Vlade Crne Gore, dr. sc. Jernej Pikalo, ministar obrazovanja, znanosti i sporta Republike Slovenije i g. Vanja Udovičić, ministar mladih i sporta Republike Srbije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...