Početna - GASTRO KUTAK - Thalassotherapija – centar sportske medicine
ilustracija

Thalassotherapija – centar sportske medicine

Projekt Nacionalnog centra za sport i sportsku medicinu predstavljen je u opatijskoj Thalassotherapiji. Kako bi ovaj projekt zaživio i postavio svoje temelje koristila bi se sredstva iz EU fondova, a dionici projekta bili bi Primorsko-goranska županija, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstvo zdravlja, ali i konzalting tvrtke.
Na prezentaciji je naglašena važnost iskorištavanja pozicijske rente koju nosi lokacija Thalassotherapije. Na prezentaciji su prisustvovali i ministar sporta Srbije Vanja Udovičić, te direktor Uprave za mlade i sport Vlade Crne Gore, Igor Vušurović te ministar Jovanović koji je ovom prigodom najavio osnivanje tenis centra Nikole Pilića u Opatiji.

U sklopu konferencije u Rijeci je potpisana “Povelja o regionalnoj međudržavnoj suradnji na području akademskog sporta”. Povelju su potpisali ministri iz regije nadležni za sport: dr. sc. Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta RH, g. Igor Vušurović, direktor Uprave za mlade i sport Vlade Crne Gore, dr. sc. Jernej Pikalo, ministar obrazovanja, znanosti i sporta Republike Slovenije i g. Vanja Udovičić, ministar mladih i sporta Republike Srbije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...