Početna - IZDVOJENO - The Frajle razdragale Gervais

The Frajle razdragale Gervais

Dva rasprodana koncerta popularnog benda uz Dan žena u Opatiji

The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napunile su opatijski Gervais u dvije večeri koncerta uz Dan žena.

Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu, smijehu i ugođaj koji se teško može opisati riječima kako javljaju na stranicama Grada Opatije.

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije i jadranske obale, The Frajle su nastupile pred publikom opatijskog Centra Gervais na prigodnom koncertu “The Frajle za Dan Frajli“.

Početkom ove godine Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječni podsjetnik na „koncert koji publika možete ponijeti sa sobom“. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer za koncerte The Frajli uvijek se traži karta više, što je potvrdila i opatijska publika koju su četiri djevojke dobro oraspoložile, raspjevale i rasplesale.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Evo kako je glasao naš kraj na jučerašnjim izborima

Kvarner je tadicionalno ostao vjeran lijevoj opciji Opatija Restart- 43,17 % HDZ-22,07% Možemo!-9,30% Most-5,30% Domovinski pokret-4,65% Matulji Restart-41,51% HDZ-23,18% Možemo!-8,03% ...