Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - THE FRAJLE ZA DAN FRAJLI

THE FRAJLE ZA DAN FRAJLI

Četiri žene koje Hrvatska naprosto obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napokon dolaze i u Opatiju!

Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu, smijeh i ugođaj koji se teško može opisati riječima.

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije i jadranske obale, The Frajle su rasprodale i dva uzastopna koncerta u Opatiji!
Pred publikom opatijskog Centra Gervais nastupit će u petak, 8. ožujka i subotu, 9. ožujka povodom Dana žena pa je koncert prigodno nazvan “THE FRAJLE ZA DAN FRAJLI”.

Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječni podsjetnik na ‘koncert koji publika možete ponijeti sa sobom’. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer za koncerte The Frajli uvijek se „traži karta više“ a domaćini kažu da ne pamte kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.

Trenutačno Frajle provode dane u studiju gdje su počele raditi na novom studijskom albumu koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvim mjesecima 2019. godine.
Cijena ulaznice: 110,00 kn (parter) / 90,00 (balkon)
Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 90,00 kn (parter) / 70,00 (balkon) // Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija!

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr.Kupi

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Koncert // R A S P R O D A N O!!! //
Petak, 8. ožujka 2019. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. Festival klasične glazbe „Lovran classic“

Festival se održava od 10. do 18. rujna 2020. Usvom trećem izdanju, Lovran classic će ugostiti niz domaćih i stranih ...