Početna - IZDVOJENO - Tides of Youth Festival Preparty
tides

Tides of Youth Festival Preparty

U subotu, 05. ožujka s početkom u 22 sata, kolektiv RiRootz, u suradnji s udrugom Škatula, u bivšoj tvornici Hartera, organizira riječko dub izdanje prepartya za psychedelic rock-trance-dub festival Tides of Youth koji će se održati u Tareju na Cresu od 30.6. do 03.7.

Ovom prilikom nastupiti će jedan od poznatijih predstavnika talijanske dub i soundsystem kulture Warrior Charge Soundsystem (IT), čest izvođača na domaćim dub/reggae festivalima i događajima. Na ‘dub flooru’ Warrior Chargeu podršku će pružati i domaći selektori Slavonija Vibes Syndicate te riječko-osječki DJ kolektiv Low Frequency. Također, zabavu proširujemo i na drugi, tzv. ‘space floor’, posvećen raznolikoj elektronskoj glazbi, gdje će vas zabavljati zagrebački Kiwi i Taman te riječki Stikk (Flying Donkeys kolektiv).

Warrior Charge Soundsystem (IT) nastao je 2006. u Udinama i jedni su od pionira soundsystem kulture. Warrior Charge selekcija sastoji se od roots, dub, hard stepper, pa čak i techno glazbe. Kroz 10 godina ovaj talijanski soundsystem sudjelovao je i organizirao mnogobrojne dub večeri uz legende poput Jah Shake, Aba Shantia, Channel One, Zion Traina, Disciples, i dr.

Slavonija Vibes Syndicate su slavonski dub pioniri koji su kroz dvije i pol godine aktivnog djelovanja na sceni organizirali dub večeri u Osijeku u Big Benu i Exitu te u Vinkovcima i Đakovu. Odradili su dva Seasplash promo partyja, ugostili Egolessa, Bass-Ul-Ulema Sound te Noisea. Kolektiv bilježi nastupe u Mastersu, Močvari i Medici u Zagrebu, na ARLA festivalu u Đakovu, DOF-u te Seasplash-u i Lost Theory-u.

Low Frequency (Ri/Os) kolektiv djeluje od 2012. godine. Ponukani nedostatkom glazbene ponude što se tiče glazbe koju volimo u gradu na Rječini, odlučili su uzeti stvari u svoje i pokrenuti Dub Session u Palachu. Od tada proširili su područje djelovanja na klubove i događaje diljem Hrvatske te nastupali u Mastersu, Chakka’s i Grey Roomu u AKC Medici, na Arci Fiumani u Rijeci, osječkom Epicu, festivalima Seasplash, Lost Theory i Bass Matters Dub Camp, a stage su dijelili s Digitron Soundsystemom, Dubbleom, Zenicafariom, Rockers Dub Masters Soundsystemom, Dub fi Youth Soundom, Trip 2 Zionom i High Grade Commandom.

Za ulaz će biti potrebno izdvojiti 30/40/20 kn, ovisno o vremenu dolaska posjetitelja:
22:00-00:00 -> 30kn
00:00-05:00 -> 40kn
05:00-09:00 -> 20kn

Na ulazu će biti moguće kupiti i ulaznice za najavljeni Tides of Youth festival po cijeni od 120 kn ili paket od 5 ulaznica po povoljnoj cijeni od 500 kn. Također, pruža se mogućnost i da osvojite besplatnu festivalsku ulaznicu, a to će se ostvariti svakom stotom posjetitelju TOY Prepartya.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najljepši Advent uz more

Uživajte uz prelijepe slike opatijskog Adventa, autora Davida Kurtija, Foto Luigi i Smiljana Prpića. Preuzeto s: opatija.hr