Početna - IZDVOJENO - U tijeku su prijave za 38. Ri Rock
Palach

U tijeku su prijave za 38. Ri Rock

Kao i prethodnih godina Udruga Ri Rock nudi autorskim bendovima s područja Primorsko – goranske i Istarske županije priliku da se prijave za nastup i predstave svoj rad u 20 minuta. Kroz 38. izdanja Ri Rock festival je postao jedan od najstarijih i najpoznatijih glazbenih događanja u regiji namijenjen neafirmiranim bendovima, a dosad su kroz njega mnogi glazbenici stasali u danas najpoznatije izvođače u RH i šire, navode organizatori na službenoj web stranici.

Natjecateljski koncertni program Ri Rock Festivala održat će se 09. i 10. prosinca 2016., u Omladinskom Kulturnom Centru Palach, koji je ponovno dobio dozvolu za održavanje koncerata.

Imena natjecatelja bit će objavljena nakon završetka prijava, dok će imena gostiju i cjelokupan program festivala biti objavljeni u narednih 15 dana. Prijave su otvorene od 14. do 28. studenog 2016., a prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi (obrade se neće uzimati u obzir).

Pobjednike kao i dosada očekuju bogate nagrade. Bendovi su uz prijavu dužni poslati audio ili video snimku za dvije autorske skladbe (u nastavku upitnika ostavljen je prostor za prilaganje linka).

Posjetitelji festivala moći će, kao i svake godine do sada, glasati za bendove putem ulaznica, a u odabiru pobjednika pomoći će im i stručni žiri sastavljen od sponzora festivala, članova Udruge Ri Rock i dugogodišnjih iskusnih glazbenika.

Prijaviti se možete OVDJE.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...