Početna - IZDVOJENO - Time to move kampanja, Pokreni se!
time to move
web

Time to move kampanja, Pokreni se!

Time to move kampanja proširila se cijelom Europom, te došla i do Centra tehničke kulture Rijeka koji pod motom Pokreni se! želi navesti što veći broj mladih na mobilnost.

CTK Rijeka uključio se u informativnu kampanju o mobilnosti s tri informativne radionice koje će se održati u ponedjeljak, 13. listopada 2014., u prostorima organizacije (Školjić 6, 1. kat). Mladi će moći saznati više informacija o strateškim partnerstvima, učenju izvan granica Hrvatske i Europskom portalu za mlade.

Prva radionica će predstaviti Ključnu mjeru 2 programa Erasmus+, točnije Strateška partnerstva koja omogućuju suradnju organizacijama aktivnima u području obrazovanja, osposobljavanja, rada s mladima, ali i tvrtkama, javnim tijelima, te  organizacijama iz civilnog sektora kako bi razvile inovativna, primjenjiva rješenja koja pridonose podizanju kvalitete učenja, predavanja, rada s mladima i modernizaciji institucija. Osim informacija o programu, na radionici će se moći saznati kako prijaviti strateško partnerstvo na nekom od budućih rokova (kako naći partnere i ispuniti obrasce) te će biti predstavljen projekt Generation 0101, koji je Centar tehničke kulture Rijeka prijavio na prvom roku i za koji su odobrena financijska sredstva za realizaciju.

Mladi koji su zainteresirani za sudjelovanje na treninzima, seminarima, razmjenama ili su u potrazi za poslovnim mogućnostima izvan Hrvatske više će o svemu moći saznati na informativnoj radionici Učenje izvan granica Hrvatske. Na radionici će biti predstavljeni korisni e-alati i portali.

CTK Rijeka će priču zaključiti predstavljanjem Europskog portala za mlade na kojem se mogu pronaći informacije i mogućnosti za mlade u Europi.

Evo i rasporeda, za ponedjeljak 13. listopada 2014.:

11:00 Erasmus+: KA 2 (predstavljanje programa, načina prijave i primjera projekta)

12:30 Učenje izvan Hrvatske (mogućnosti za odlazak na treninge, seminare, razmjene…)

13:30 Predstavljanje Europskog portala za mlade

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...