Početna - IZDVOJENO - Tisuće Riječana dočekalo svoje heroje
Armada Rijeka

Tisuće Riječana dočekalo svoje heroje

Na tisuće Riječana dočekalo je svoje heroje koji su pobjedom u Stuttgartu osigurali ulazak u skupinu Europske lige.

Na krčkom aerodromu vladala je prava opsada navijača što je iznenadilo i policiju koja je iste pustila u prostorije zračne luke, gdje su navijači doslovno ljubili i grlili trenera Keka, koji je ujedno i bacan u zrak, kao i predsjednik Mišković. Oni su naime bili dio tima koje je prvi sletio na Krk, a 15-ak minuta kasnije došli su i igrači.

Igrače Rijeke je ispred aerodroma dočekala poznata Armadina bakljada, a vrhunac slavlja uslijedio je u trenutku kada su igrači morali krenuti kroz navijačku masu prema autobusu.

Slavlje nogometaša i navijača na Krku trajalo je do 00:30 za kada je bio zakazan doček na Korzu. No, s Trga 128. brigade nitko se nije bunio te su svi s veseljem strpljivo čekali svoju momčad.

Nešto iza jedan sat u noći ispred hotela Bonavia parkirao se autobus s igračima i stručnim stožerom Rijeke.

U programu kojeg je vodio Korado Vujnović, jedan po jedan igrač popeo se na pozornicu te su pozdravili vjerne Riječane, nakon čega su predstavljeni svi članovi stožera osim trenera Rijeke.

Nakon je trener Rijeke izašao na pozornicu ponovio se scenarij s Krka. Navijači su se probili na binu i od tog trenutka se više nije moglo raspoznati tko je navijač, tko igrač, što u koncu nije bilo ni bitno jer svi su bili Rijeka.

Rijeka u srcu, Armada do groba!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...