Početna - IZDVOJENO - Tjedan za razmjenu školskih udžbenika- Rijeka, Opatija

Tjedan za razmjenu školskih udžbenika- Rijeka, Opatija

Savjet mladih Primorsko-goranske županije organizira razmjenu udžbenika za učenike osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2016./2017. Roditeljima i učenicima omogućit će se razmjena udžbenika na jednome mjestu na kojem će moći međusobno komunicirati, povezati se i razmjenjivati knjige.

Razmjena će se odvijati 28. i 29. lipnja 2016. godine, u vremenu od 11:00 do 18:00 sati, na adresi Erazma Barčića 11 u prostorijama informativno-edukativnog punkta za mlade Primorsko-goranske županije. Razmjena udžbenika provest će se i krajem mjeseca kolovoza ukoliko se ukaže potreba.

Na inicijativu Vijeća roditelja Osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov Opatija, u Školi će se organizirati razmjena udžbenika dana 27.6.2016. godine od 9.30 do 11.30 sati, u hodniku ispred školske dvorane matične zgrade.
Pozivaju se roditelji i učenici da sve udžbenike koji se mogu koristiti sljedeće školske godine donesu i razmjene. Posebno se pozivaju učenici osmih razreda da donesu svoje udžbenike koji im više neće trebati.
Vjerujemo da će razmjena udžbenika pomoći velikom broju obitelji u rasterećenju kućnog budžeta te olakšati pripreme za novu školsku godinu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...