Početna - IZDVOJENO - Tko je Slavica Šota? Kraljica riječkog Korza! III. dio
Slavica Šota

Tko je Slavica Šota? Kraljica riječkog Korza! III. dio

U nastavku obrade naše teme Slavica Šota, ekskluzivno donosimo prezentaciju dijela kapitalne imovine te navodno institucionalno ugrožene osobe.

U galeriji ove objave možete pregledati fotografije i ostale podatke o dijelu kapitalne imovine Slavice Šota, osobe koja za sebe tvrdi da je žrtva moćnika koje štiti sustav.

Kvalificirani radnik prodavač Slavica Šota koja je u Brodokomercu radila od 8.8.1986. do 5.7.1993. stekla je jedne od najvrijednijih poslovnih prostora u Rijeci i druge vrijedne nekretnine na području Kvarnera i sjeverne Dalmacije.

Slavica Šota vlasnica je poslovnog prostora:

 • Poslovni prostor u vlasništvu, P.Rittera Vitezovića 1, Rijeka
 • Poslovni prostor u vlasništvu, Ante Starčevića 1, Rijeka
 • Poslovni prostor u vlasništvu, Jelačičev trg 9, Rijeka
 • Tri poslovna prostora u vlasništvu, Medulićeva ulica, Rijeka
 • Poslovni prostor u zakupu, Ante Starčevića 6, Rijeka
 • Poslovni prostor u zakupu, Ante Starčevića, Rijeka
 • Poslovni prostor, Ante Starčevića 2/B, Rijeka
 • Poslovni prostor, Ante Starčevića 2, Rijeka

Slavica Šota vlasnica je i slijedećih nekretnina:

 • Obiteljska kuća u vlasništvu, A.B. Šimića 29, Rijeka
 • Obiteljska kuća u vlasništvu, Lukovo Šugarje
 • Zgrada (dva dijela), Lukovo Šugarje

Osim ove imovine institucije istražuju kupnju kapitalnog zemljišta u Gorskom Kotaru površine od preko 100 hektara. Šotina tvrtka je još i vlasnica jedne garaže u Marasovoj poslovnoj zgradi.

Naravno, ne možemo tvrditi da osim ove imovine Slavica Šota nema i druge prikrivene imovine.

Ovim putem se ispričavamo našim čitateljima zbog dvije tehničke pogreške pri pisanju u našoj prvoj objavi “Tko je Slavica Šota? Kraljica riječkog Korza!”. Omaškom smo napisali da je Slavica Šota u Rijeku doselila 90-ih godina umjesto 60-ih te je pogrešno napisano ime gospodina Filipovića što smo naknadno i ispravili.

U svojoj reakciji putem javnih i društvenih mreža, kao i diktiranih pisanja njenih podanika, Slavica Šota obrušila se na mene kao urednika i kao osobu. Prozvala me tako da sam „radnik“ Veljka Miškulina i Željka Kruneš i da su oni autori naše prve objave “Tko je Slavica Šota? Kraljica riječkog Korza!”

Iz tih razloga koristim ovu temu kako bih ukratko skrenuo s nje i obratio se s par riječi Slavici Šota: „Gospođo Šota, vjerovali Vi ili ne ja nisam ničiji radnik i ne radim ništa po bilo čijem nalogu. Pišem o Vama jer mi se gadi Vaša nemoralnost i prezirem način na koji Vi vješto manipulirate osobama i institucijama. Vi ste jedan obični vješti lopov koji koristi one trule stanice tog istog sustava po kojem pljuje kako bi stekao vlastito bogatstvo. Svu svoju imovinu stekli ste upravo dojavama iz institucija i to tako što su Vam informacije dilali korumpirani činovnici zaostali iz vremena jugokomunističke vladavine. Sad na krajnje nemoralan način u zaštiti tog svog lopovluka koristite osobe koje su doživjele teške obiteljske drame, slomove i tragedije, koje za razliku od Vas imaju pravo biti kivne i ljute na sustav i institucije koje ga čine. U odnosu na Vaše upiranje prema mom moralu i osobnosti mogu Vam samo reći da slobodno s tim nastavite jer to ionako prema meni čine već 20 godina i to je upravo ono što mene veseli i daje mi potvrdu da su moji postupci ispravni. Međutim, mene ne možete zastrašiti niti ucijeniti ama baš ničim. Ja se Vas ne bojim jer ste Vi jedan običan lopov. Vi ste lopov čijem lopovluku pomalo dolazi kraj. Vi ste onaj lopov koji viče: „Držite lopova“. “

U idućem nastavku donosimo detalje jedne od najvećih Šotinih prijevara.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...